jij leest

Dit is het nr.1 product voor sterker en langer haar volgens de community

0

Dit is het nr.1 product voor sterker en langer haar volgens de community

Olaplex

Heb jij lange lokken opgegeven? En ben je er van overtuigd dat jouw (geverfde) haar niet voller of sterker kan worden? Dat dachten sommige Eves-members ook, totdat ze de positieve reviews over dit product lazen… We kunnen dit product inmiddels wel beschouwen als een echte holy grail! Benieuwd waarover we het hebben? Check de 100% eerlijke reviews hieronder.

Olaplex nr.3: hair lifesaver

Cosmopolitan Beauty Awards 2020

Schrijf nu een review over jouw favoriete (haar)product op We Are Eves. Als je de hashtag #CBA2020 gebruikt, maak je kans op het beautypakket van de 10x de uiteindelijke winnaars uit onze eigen categorie bij de Cosmopolitan Beauty Awards 2020. You know what to do!