jij leest

Goals: We are Eves krijgt een eigen categorie bij de Cosmopolitan Beauty Awards 2020

0

Goals: We are Eves krijgt een eigen categorie bij de Cosmopolitan Beauty Awards 2020

Cosmopolitan Beauty Awards 2020

Ooh la la! Dit noemen wij goals hoor: onze eigen We Are Eves categorie bij de Cosmopolitan Beauty Awards 2020, by Gen-Now. Op We Are Eves delen we non-stop eerlijke meningen over beautyproducten – zonder filters. Dit betekent ook dat wij het platform zijn dat de echte favorites in kaart kunnen brengen. Vanaf afgelopen week kun jij al jouw favoriete producten per categorie op We Are Eves nomineren.. Hoe en wat? Scroll snel naar beneden for more.

Beste beautyproducten gereviewd by We Are Eves

Dit jaar is er door Cosmopolitan – naast de 10 bestaande categorieën – een nieuwe speciale categorie toegevoegd, namelijk…*tromgeroffel*: BESTE BEAUTYPRODUCTEN GEREVIEWD BY WE ARE EVES. De reviews voor de categorie teint producten stromen al binnen, waaronder deze van member @tlvdejong.

Alle categorieën op een rijtje

De tien categorieën van de Cosmopolitan Beauty Awards 2020 zijn: teint producten, oogproducten, lipproducten, skincare producten, bodyproducten, spf producten, haarproducten, duurzame beautyproducten, parfums en beautytools. Very important: gebruik #CBA2020 + de juiste hashtag voor de categorie van het product dat je nomineert en tag @cosmoplitan in jouw review. Op deze manier kunnen we goed bijhouden welke producten er genomineerd zijn en waarom. Wint jouw favoriet? Dan win jij eeuwige roem in de oktober uitgave van Cosmopolitan + ALLE 10 FAVORIETEN uit onze categorie beste beautyproducten gereviewd by We Are Eves. Let’s do this!

Benieuwd naar de winnaars van vorig jaar?

De winnaars van de Cosmopolitan Beauty Awards 2019 gemist? Check hier de favorieten van de Cosmopolitan lezers van vorig jaar.. Eens of oneens? Jouw beauty mening telt nu!

Beeld: GettyImages