jij leest

Eves-member vraagt, de community antwoord: wat te doen tegen vet haar?

0

Eves-member vraagt, de community antwoord: wat te doen tegen vet haar?

Vet haar

Vet haar brengt de nodige struggles met zich mee. Net als je je haar een dag niet wilde wassen, blijkt het alweer giga vet te zijn – grijpt naar droogshampoo. Heb jij weer… Nou, geloof ons: je bent écht niet de enige! We hebben allemaal wel eens een periode gehad dat je haar snel vet wordt. Het is om die reden juist fijn om tips te krijgen van anderen met dezelfde struggle. Zo vroeg Eves-member @kyara naar een goede shampoo voor vet haar. En dat leverde handige tips van andere members op. Komt-ie!

Klik op de vraag hieronder en ontdek de gouden tips tegen vette lokken. You’re welcome! Toch graag een busje droogshampoo in huis in geval van nood? We hebben hieronder ook favoriete droogshampoo’s op Eves voor je op een rijtje gezet – getest door échte mensen.

Droogshampoo to the rescue!

Bye-bye vet haar

Andere tips om vette lokken te voorkomen? Help andere Evies out en deel jouw favoriete product of tip op We Are Eves.