jij leest

Vaderdag 2020: Verras je vader met deze toffe cadeaus

0

Vaderdag 2020: Verras je vader met deze toffe cadeaus

Vaderdag 2020

Op 21 juni vieren we dit jaar Vaderdag. Hét moment om jouw – schoon/stief -vader extra in het zonnetje te zetten met een attent cadeau(tje). Maar met wat? Pff, dat is iedere jaar weer een behoorlijke struggle. Beautyproducten niets voor mannen? Better think twice! Wedden dat iedere vader dit zal waarderen? Check it out now!

7x inspiratie voor een Vaderdag cadeau:

Typisch gevalletje daar denkt je vader niet aan: autoparfum

Typisch gevalletje, daar denken (de meeste) mannen zelf niet aan. En met deze autoparfum kun je zelf ook nog eens genieten van de heerlijke geuren van Rituals. Win-winsituatie, als je het ons vraagt!

Speciaal voor de vaders met baard…

Zelf gek op de producten van Lush? Introduceer het dan nu ook aan je vader. Speciaal voor de vaders met baard.

Luxe spa gevoel, succes gegarandeerd!

Met de luxe shower foam van Rituals kan écht het niet misgaan… Iedereen houdt tenslotte van een momentje onder de douche dat aanvoelt als een luxe spa. Succes gegarandeerd!

Voor vaders die houden van klassiekers

Een parfum voor Vaderdag afgezaagd? Het is toch een product waar de meeste mensen (lees vaders) zelf niet heel veel geld aan spenderen. En zeg nou zelf, je kunt er nooit genoeg hebben..

Voor echte mannen…

Oke eerlijk, een deodorant klinkt niet echt als een luxe cadeau. Maar geloof ons, deze deo stick van Rituals – die heerlijk ruikt – is anders. Je weet tenslotte ook zeker dat echte mannen dit cadeau gaan gebruiken en het niet ergens in de prullenbak eindigt..

Voor de vaders die lid zijn van de Barberclub

Een vader met (stoppel)baard of snor? Dan is dit het cadeau voor hem! Alleen al voor de naam Barberclub zou je dit cadeau willen doen toch?

Voor vaders met inhammen (ssst)

Een haarborstel cadeau doen – really? Deze Detangler borstel is voor de gevoelige hoofdhuid en voorkomt haaruitval. Ja, dat is dan opeens misschien toch wel een geschikt Vaderdag cadeau…

Ga jij je vader verblijden met een van deze toffe cadeaus uit het lijstje? Dan hopen we natuurlijk wel dat de vaders de cadeautjes reviewen op We Are Eves – niet geheel onbelangrijk.

Deel jouw ultieme tip voor Vaderdag

Heb jij nog een geniaal idee om je vader te verassen op Vaderdag? Post het als de wiedeweerga op We Are Eves. Namens alle Evies: thank you!