jij leest

De community tipt: van musthave brow pencil tot wenkbrauwgel

4

De community tipt: van musthave brow pencil tot wenkbrauwgel

Wenkbrauwen

Als je wenkies maar goed zitten… Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat van ons gezicht onze wenkbrauwen de meeste aandacht trekken. Dusss, even wat extra tijd aan deze rakkers besteden kan geen kwaad. Wat jij? In deze lijst vind je een selectie van de beste brow pencils, musthave wenkbrauwgel en meer community-favorieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een brow pomade voor ogenschijnlijk vollere wenkbrauwen? Check it out:

M.A.C. – Shape & Shade Brow tint

user-profile
Michelle Kentie
Ik was op zoek naar een goede brow pen en een kennis van me vertelde me dat hij Shape & Shade brow tint van M.A.C gebruikte en er erg tevreden over was, ik besteed normaal niet zo veel aan wenkbrauw producten maar ik vind de prijs het zeker waard! Je moet er de handigheid in krijgen maar zodra dat lukt kan je hele mooie wenkbrauwen creëeren!
post-content
product
M.A.C.
Shape & Shade brow tint
Visit Website
user-profile
Anne-Lize Baas
Dit is echt een hele fijne wenkbrauw shaper! Zoiezo is MAC wel echt mijn lievelings merk qua cosmetica. Mijn wenkbrauwen ziejner mooi natuurlijk uit en hij is erg gemakkelijk in gebruik! Een hele mooie dunne pen. Hij heet: shape+shade brow tint. Ik kan het product nog niet toevoegen helaas.
post-content

Benefit – Goof proof brow pencil

user-profile
Hedwig Custers
Ik gebruik dit wenkbrauw product same met precisely my brow en de 24-hr brow setter van benefit. En deze 3 producten samen zorgen ervoor dat mijn wenkbrauwen altijd perfect zijn. Bij de Douglas heb je een brow bar van benefit, daar kun je samen met een stylist kijken welke producten het beste zijn voor jou wenkbrauwen. Een echte aanrader!
product
Benefit
Goof proof brow pencil
Visit Website

Benefit – Ka-Brow! Wenkbrauwgel

user-profile
Iris Laport
Ik was altijd trouw aan mijn Freedom Brow Pomade, nadat mijn 2e potje op was wilde ik toch wat anders proberen. Ik was uitgekomen bij de Ka-brow van Benefit Cosmetics. Wat een fijn product is dat! Mooier resultaat dan die ik eerst had. Ik gebruik hem in combinatie met de gimme Brow Gel
post-content
product
Benefit
Ka-Brow! Wenkbrauwgel
Visit Website

Anastacia – Brow Dipbrow Pomade

user-profile
Michelle Breuer
BEST IN BROWS – al minstens 5 jaar mijn absoluut favoriete brow product: dipbrow van ABH. Perfecte dekking, smooth , super strakke lijnen, zeker in combinatie met hun eigen brow brush!
product
ANASTASIA
BROW DIPBROW POMADE
Visit Website

Rimmel – Wonder’Full Brow 24H Waterproof Brow Mascara

user-profile
Nikita Been
Ik gebruik nu sinds kort de Rimmel Wonder'Full Brow 24H Waterproof Brow Mascara with Fibres. Bij het gebruik van dit product hoef ik niet eens meer mijn wenkbrauwen in te tekenen, iets wat ik voorheen wel altijd moest doen. Door de fibres komen er haartjes te voorschijn waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Het maakt mijn wenkbrauwen mooi vol en fluffy, en dat is net waar ik naar op zoek was.Naar mijn mening ook een dupe voor de Benefit Gimme Brow! Hij kost maar €5,00!!
post-content

Benefit – Gimme Brow gel

user-profile
Kayleigh Hart
Great for a natural brow look, as it seperates the individual hairs. I prefer it over just eyebrow pencils.
product
Benefit
Gimme Brow gel
Visit Website
user-profile
Feetje
Beste brow gel. Waarom omdat het borsteltje lekker klein is. Super handig. En mooi resultaat
product
Benefit
Gimme Brow gel
Visit Website

Hema – eyebrow pen

user-profile
Demi Graute
Ik gebruik niet veel make-up maar vind Mn wenkbrauwen wel echt belangrijk. Ik gebruik deze nu al meer dan een jaar en koop hem elke keer weer opnieuw. Hema is niet prijzig en deze pen is echt top! Werkt heel precies en voor mij echt een goede kleur.
product
Hema
Eyebrow pen
Visit Website

Anastasia – Brow Wiz

user-profile
Megan Nooijen
heb jij ook zo'n hekel aan het shapen van je wenkies? wanneer ik geen zin heb om uitgebreid een meesterwerk van m'n wenkies te maken, gebruik ik de brow wiz. hij is super gepigmenteerd en je kunt er lichte streepjes mee zetten, die op echte haartjes lijken. dit geeft een natuurlijker effect. voor de ladies and gents die blessed zijn met natuurlijke vollere wenkbrauwen, kunnen de brow wiz gebruiken om de 'kale' plekjes in de wenkbrauw op te vullen!
product
Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Ebony
Visit Website

Kom maar door met die tips!

Heb jij nog dé ultieme product-tip voor perfecte wenkies? Laat het ons weten in een post op We Are Eves. Je bent de beste!

Beeld: Getty Images