jij leest

Dé HallowEves-look + ultieme Halloween-tips

16

Dé HallowEves-look + ultieme Halloween-tips

Halloween Beetje Bizar

Vol bewondering kijken we altijd naar de creatieve looks die Beauty Editor @beetje_bizar creëert. Een beetje raar, een beetje anders, maar boven alles een beetje boel indrukwekkend. Omdat we zo onder de indruk zijn van haar werk vroegen we de creatieveling onlangs een Halloween-look speciaal voor We Are Eves te creëren. En wauw, ook hier heeft ze weer iets tofs van weten te maken! Kijk maar.

HallowEves-look: Work in progress

“Op deze foto zie je de basis van de ‘takken’: ijzerdraad en lijmpistoollijm. Op de achtergrond liggen watten. Die heb ik in combinatie met vloeibare latex gebruikt om de rest van het masker vorm te geven.”, vertelt @beetje_bizar.

Halloween

Daar is-ie dan: dé HallowEves-look!

“Ik heb me onder andere laten inspireren door het concept ‘natural beauty’ en heb daar natuurlijk een griezelige draai aan gegeven ?”, aldus Andrea (@beetje_bizar).

Wat ons betreft is de Hallow-Eves look helemaal geslaagd. Ben jij ook zo onder de indruk?

Halloween look

Halloween-tips van een pro

Op de Shelfie van @beetje_bizar vind je nog veel meer waanzinnige Halloween-looks. En dat is niet alles: hier kun je ook ultieme tips vinden om zelf creatieve looks te creëren. We geven hieronder alvast eentje weg. Dat smaakt vast naar meer, dus neem er zeker even een kijkje.