jij leest

Must see video: de waarheid achter de glimmers in make-up

1

Must see video: de waarheid achter de glimmers in make-up

Highlighter

Wij zijn stiekem dol op een glimmertje in make-up. Neem bijvoorbeeld een highlighter. Mits juist aangebracht tilt het je algehele look nét even naar een hoger niveau. Maar WOW, na het zien van dit YouTube-filmpje van lifestyle platform Refinery29 denken we wel even twee keer na over welke make-up producten we gebruiken voor een beetje shine. Want wist je bijvoorbeeld dat het ingrediënt dat zorgt voor het glimmende element z’n oorsprong vind in India? En dat hier heel veel piepjonge kinderhandjes aan te pas komen? Watch and learn… 

Alternatieve glimmers?

Weet jij een make-up product dat zorgt voor die heerlijke shine, maar waar géén kinderhandjes aan te pas zijn gekomen? Laat het ons weten in een post op We Are Eves. Sharing is caring!

Beeld: Instagram @bombinate_b