jij leest

De community tipt: de nummer 1 peeling

27

De community tipt: de nummer 1 peeling

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Een peeling schijnt dé holy grail te zijn als het een vlekkeloze, zachte huid aan gaat. En aangezien we hier absoluut geen nee tegen zeggen gingen we eens even kijken welke peelings allemaal getipt zijn op We Are Eves. Er viel ons wat op; er is één peeling-variant waar wel héél postitief over wordt gesproken. De reviews van The Ordinary. – AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution zijn een en al lovend. Lees maar in de posts hieronder! Wij zijn in ieder geval overtuigd en gaan ‘m sowieso op onze Shelfie plaatsen, wat jij?

The Ordinary. – AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Heb jij The Ordinary – AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution ook al eens uitgeprobeerd en ben je net zo positief als deze dames (of juist helemaal niet)? Laat het ons weten in een post op We Are Eves.

Beeld: Instagram @deciem