jij leest

It’s a thing in 2020: borstelige wenkbrauwen

0

It’s a thing in 2020: borstelige wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Beauty trends komen en gaan. In sommige gevallen is dat maar beter ook – donkere lipliner in the ninetees. Dit jaar zijn borstelige wenkbrauwen hot ’n happening. Het gaat er bij deze trend om dat je wenkbrauwen rechtop zijn gekamd. Hoe wilder, hoe beter. We hebben een paar borstelige wenkies op een rijtje gezet dus oordeel zelf wat jij er van vindt. Gecharmeerd door deze trend en wanna give it a try? Onderaan het artikel vind je een aantal goede brow gels – volgens Eves members – waardoor ook jouw wenkbrauwhaartjes recht omhoog blijven staan.

De wenkbrauwen trend van 2020

Wenkbrauwen in shape

De gouden tip?

Heb jij de gouden tip voor het creëren van deze borstelige wenkbrauwen? Deel het nu op We Are Eves.