jij leest

Spieken op de Shelfie van de Beauty Editor van de maand, Melanie

7

Spieken op de Shelfie van de Beauty Editor van de maand, Melanie

Melanie We Are Eves

Wellicht is het je niet ontgaan dat wij elke maand een Beauty Editor bekronen tot ‘Beauty Editor van de maand’, en als beloning één of meerdere producten weggeven van toffe merken. Dit vanwege een goedgevulde Shelfie, het actief zijn binnen de community en het delen van fijne, originele tips. Zo hebben wij twee keer de LUNA 3 van FOREO weg mogen geven en onlangs een heerlijke set van Rituals. Naast nóg meer goodies om te testen en te reviewen willen we deze persoon voortaan extra in het zonnetje zetten met een interview. We trappen af met de gelukkige winnares van de afgelopen maand, @mellie. Bij deze 36-jarige beauty lover kun je aankloppen voor de meest fijne beautytips en -tricks. 

Even nader kennismaken met dé Beauty Editor van de maand

Beauty Editor Melanie werkt in het dagelijks leven als persoonlijk begeleider op een daklozenopvang. Hier komt ze in contact met mensen met meerdere problematieken: van verslaving en dakloosheid tot psychiatrie. Tevens heeft ze weer een studie opgepakt en studeert ze tegenwoordig Social Work. Daarnaast heeft Melanie een grote liefde voor beauty en deelt ze regelmatig de fijnste schoonheidstips op We Are Eves

Ik denk dat ik het vooral belangrijk vind om mezelf naast die harde wereld toch te verzorgen en te verwennen.

Time for beauty talk

Je bent altijd bezig met beautyproducten en wat er op de markt komt, waar komt jouw liefde voor beauty vandaan?
“Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar dat vandaan komt. Zoals je wellicht opmerkt is het contrast met mijn werk zo groot! Daar loop ik altijd op sneakers en in spijkerbroeken. Ik denk dat ik het vooral belangrijk vind om mezelf naast die harde wereld toch te verzorgen en te verwennen, en een beetje in touch te blijven met mijn vrouwelijkheid… If that makes sense ;)”

Wat betekent schoonheid voor jou? En wie zijn jouw grote voorbeelden? 
“Voor mij zit schoonheid vooral van binnen en in jezelf zijn, heel cliché ;). Ik heb bijvoorbeeld acne, zo’n 10 jaar nu en ik kom er maar niet vanaf. Ik zou het vreselijk vinden als ik alleen maar daar op afgerekend zou worden, ik ben meer dan dat. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen echt zijn en zichzelf zijn. Alleen dan kan je ook iemands schoonheid echt zien naar mijn mening. Lucy Woesthoff, de vrouw van Dinand Woesthoff, is echt een voorbeeld voor mij. Zij is een prachtige vrouw vanbinnen en -buiten en heel puur en echt.”

Wat vind je mooi aan jezelf?
“Wat een moeilijke vraag! Ik ben wel blij met mijn figuur, ik ben petite, maar alles is in proportie.”

Ik heb bijvoorbeeld acne, zo’n 10 jaar nu […] Ik zou het vreselijk vinden als ik alleen maar daar op afgerekend zou worden.

De schoonheidsroutine en de Shelfie van Melanie

Hoe ziet jouw beautyroutine eruit en welke producten mogen absoluut niet op jouw Shelfie ontbreken?
“Ik vind het belangrijk dat mijn huid schoon is. Voordat ik naar bed ga doe ik altijd een double cleansing, soms een masker, tonic, serum, oogcreme en nachtcrème. ‘s Ochtends gebruik ik altijd een facewash, sinds kort een peeling speciaal voor acne, serum, dagcreme en een spf. Ik ga letterlijk all the way, maar dat is ook wel heel belangrijk voor mijn huid. Een goede make-upreiniger en een facewash kunnen niet ontbreken op mijn Shelfie, ik gebruik hiervoor nu producten van Clinique.” 

Last, but not least… wat is jouw ultieme beautytip?
“Mijn ultieme beautytip is toch ook weer een beetje cliché, maar wat mijn moeder mij al zei vanaf het moment dat ik make up ging dragen: ‘ga nooit naar bed zonder je make-up er eerst af te halen.’ dat vergeet ik nooit meer!”

Word jij de volgende Beauty Editor van de maand?

Wil jij ook kans maken om dé Beauty Editor van de maand te worden en extra goodies te winnen, die je vervolgens mag reviewen en testen? Blijf dan vooral lekker actief binnen de community, deel jouw nummer 1 beautytips, beantwoord vragen van andere members en vergeet vooral niet jouw Shelfie te vullen met jouw productfavorieten. Oh, en denk er ook even aan dat je jouw persoonlijke kenmerken zoals kleur ogen, huid- en haartype hier meegeeft. Zo kunnen we gerichter Beauty Editors selecteren voor de verschillende testrondes. 

Ben je nog geen Beauty Editor, maar heb je hier wel oor naar? Op deze pagina kun je meer informatie vinden en je tevens aanmelden voor ons Beauty Editor-programma.