jij leest

Van beschadigd tot krullend en stijl haar: dit zijn dé producten voor jouw haartype

1017

Van beschadigd tot krullend en stijl haar: dit zijn dé producten voor jouw haartype

Haartypes

Het is weer tijd voor een rondje We Are Eves-CosmetRics! Net als in de eerste editie duiken we in de cijfers van de community, en gaan we naar aanleiding hiervan op zoek naar eerlijke, passende reviews. Zo kun jij producten ontdekken die ideaal zijn voor jou en voorkom je vervelende miskopen. De vorige keer kwamen verschillende huidtypes aan bod, vandaag duiken we in de wondere wereld van de diverse haartypes van onze members. Van beschadigd tot krullend en stijl haar: dit zijn dé producten voor jouw haartype… of niet. (Heb jij jouw holy grail al gevonden, maar zie je ‘m niet terug in dit overzicht? Laat het ons weten in een post op We Are Eves. Oh, en aangezien we daar vrij weinig van hebben gespot: meer tips voor kroes haar zijn ook welkom. 😉 )

Taartdiagram haartypes

Normaal haar: 27% van de community

Krullend haar: 16% van de community

Beschadigd haar: 14% van de community

Droog haar: 12% van de community

Stijl haar: 12% van de community

Dun haar: 11% van de community

Futloos haar: 6% van de community

Kroes haar 2% van de community